



RESOURCE AND PATIENT MANAGEMENT SYSTEM

RPMS Admin Bootcamp

Announcement and Agenda

California Area Office 650 Capitol Mall, Sacramento, CA

Office of Information Technology (OIT)

1.0 Detailed Agenda

1.1 Monday, June 3, 2019

Time	Course	Exercise
8:30am – 9:15am	Introduction	
9:15am – 9:45am *	RPMS and its development	
9:45am – 10:00am *	Intro to RPMS	
10:00am – 11:30 pm	Site Manager's Responsibility	
11:30am – 12:30pm	Lunch	
12:30pm – 2:00pm	Security	
2:00pm – 2:15pm	Break	
2:15pm – 3:15pm	Install Ensemble, Create directories	Exercise 01: 45 minutes
3:15pm – 4:30pm	Create Ensemble User Accounts	Exercise 02: 45 minutes

1.2 Tuesday, June 4, 2019

Time	Course	Exercise
8:30am – 9:00am	Review Day 1: Questions/Answer session	
9:00am – 11:30am *	Database Namespace Mapping	Exercise 03: 30 minutes
11:30am – 12:30pm	Lunch	
12:30pm – 3:00pm	User Management	Exercise 04 (2): 30 minutes
3:00pm – 3:15pm	Break	
3:15pm – 4:30pm	Site Manager's Responsibility Exercise	Exercise 05: 45 minutes

1.3 Wednesday, June 5, 2019

Time	Course	Exercise
8:30am – 9:00am	Review Day 2: Questions/Answer session	
9:00am – 9:30am	Perform Systems Health Check	Exercise 06: 15 minutes
9:30am – 11:00am *	Managing Application Ports	Exercise 07: 15 minutes
11:00am – 11:30am	Identify System File Location	Exercise 08: 30 minutes
11:30am – 12:30pm	Lunch	_

Time	Course	Exercise
12:30pm – 2:30pm *	Journal Management	Exercise 09: 15 minutes
2:30 – 2:45pm	Perform Integrity Check	Exercise 10: 15 minutes
2:45pm – 3:00pm	Break	
3:00pm – 4:15pm *	Taskman Management	Exercise 11: 15 minutes
4:15pm – 4:30pm	DEHR database backup tasks	Exercise 12: 15 minutes

1.4 Thursday, June 6, 2019

Time	Course	Exercise
8:30am – 9:00am	Review Day 3: Questions/Answer session	
9:00am – 9:15am	Verify Backup and Integrity logs	Exercise 12 (H): 15 minutes
9:150am – 11:30am *	Patch Management	Exercise 13(3): 30 minutes
11:30am – 12:30pm	Lunch	
12:30pm – 2:15pm *	Application Management	Exercise 14: 30 minutes
2:15pm – 2:30pm	Break	
2:30pm – 4:30pm *	Device Management	Exercise 15: 30 minutes

1.5 Friday, June 7, 2019

Time	Course	Exercise
8:30am – 9:00am	Review Day 4: Questions/Answer session	
9:00am – 11:00am *	Troubleshooting	Exercise 16: 30 minutes
		Exercise 17: 45 minutes
12:00pm – 1:00pm	Lunch	
1:00pm – 2:00pm	Restore database from backup	Exercise 18: 45 minutes
2:00pm – 3:00pm	Course Overview	

^{*(}Topic Discussions)